1:a arbetspasset......

.......avklarat, dvs tidiningsrundan är gjord. Hade "elev" med mig i bilen idag och det var väl sådär. Inte speciellt intresserad men det kanske blir bättre i natt.
Snart dags att väcka Emilia och¨få iväg henne till skolan, sedan blir det att sova några timmar innan Securitas kommer för att byta batteri i vårt huslarm.

Christer

Har börjat fundera över vad jag ska ge Christer i present när han fyller nästa vecka. Inte lätt att veta vad man ska ge någon som blir 60..... Usch vad det låter gammalt, fast ändå inte......
Har fixat lite kakor ifall det skulle komma någon och uppvakta....för man vet ju aldrig vad som kan dyka upp utanför dörren.

Söndag...

Så var det få söndag igen. Helt otroligt vad veckorna går fort.
I onsdags var det sådags för Christer att äntligenfå sin högerfot opererad. Fick hem honom dagen efter på kryckor. Och det gick minst sagt som på kryckor. Tänk att han klarade att hoppa uppför trappen på ett ben. Som tur var har han fått låna en rullstol som används flitigt just nu. Men under nästa vecka hoppas jag att han ska börja träna på att använda kryckorna.
Värken inte varit så besvärligt med värk som han befarade, men en hel del medicin hjälper ju till att ta bort det värsta.
Nu är det bara att vänta på att han ska få belasta foten men det kommer att ta minst 4 veckor..........

RSS 2.0