Äntligen....

Kan knappt fatta att utbildningen faktiskt är slut och vi är diplomerade massageterapeuter. OTROLIGT!!!!!
Känns nästan som det var igår vi träffades för första gången och undrade vad vi gett oss in i. Och så blev det så helt underbart bra.
Men det stämmer det som Daniel sa första dagen att man inte är samma person som när man startade utbildningen.
Det har hänt så otroligt mycket med ens egen utveckling att det verkar helt sjukt. Mycket skit har rensats ut och jag har verkligen lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt. Tänk att det skulle ta så lång tid men nu är det bara att köra framåt i full fart.
Och inte trodde jag för ett år sedan att jag skulle ha startat eget företag men nu är även det gjort. Hemsidan blev klar för någon vecka sedan, så kolla gärna in den: www.halsoborg.se
Så nu är det marknadsföring som gäller, allt för att få tag på kunder.

Emilia är överlycklig att ha mig hemma igen och att jag nu inte ska vara borta något mera. Men både hon och Christer har klarat sig utmärkt när jag varit iväg.

GOTT NYTT 2010

Så har då ett nytt år sett dagens ljus.
Underbart att ha helt blanka blad att få fylla med det vi vill. Förhoppningsvis mestadels trevligheter men tyvärr kommer det även att bli några tråkigheter. För hittills har det aldrig gått ett år utan att det hänt några tråkigheter men det vore trevligt om detta året kunde vara ett undantag.
Löften ger jag inte längre vid nyår men förhoppningar finns det en hel del av och förhoppningsvis kommer de att infrias.
Jag hoppas att familjen får vara så frisk som det bara går, mitt företag utvecklas och går bra, Emilia trivs med sin tillvaro tillsammans med oss, att jag får mer tid att umgås med släkt och vänner samt att Christer och jag får ett lika bra år som förra året.
Sedan finns det en del förhoppningar som kommer att avslöjas under året men inte just nu. Lite hemlighetsfull måste man ju få vara så här på årets första dag.

Än en gång: GOTT NYTT 2010 till alla kära vänner!!!!!!


RSS 2.0