Sjukstugan....

Verkar som om det inte ska firas midsommar i famlijen Borglund.
Förra året var det jag som hamnade på sjukhus dagen innan midsommaraftonen och i år är det Emilia som fått öroninflammation samt en rejäl förkylning. Inte ett dugg trevligt. Sedan gör ju inte vädret att det blir något roligare heller.
Så det som gäller just nu är att Emilia blir så bra att vi kan åka till Kolmården på tisdag. Men det ska nog inte bli några problem,  

Regn, regn och åter regn

Vaknade av att det regnade, precis som det gjorde när jag gick och lade mig i går kväll. Och inte verkar det bli någon ljusning idag heller. Vill ha värme och sol igen. Det ska ju föreställa SOMMAR nu, eller?????

Tänk att kunna njuta så här.......

Tänk vad skönt det kan vara att få njuta ute i trädgården ibland.        
För Tex är det allra bästa när han får ligga ute och bara ha det bra.


Mulet.....igen....

Trodde att sommaren skulle ha kommit när vi är inne i juni månad, men ack vad jag bedrog mig. Mulet och kyligt samt en hel del regn. Inte precis det väder man vill ha nu.
Emilia vill ha sol för att kunna vara ute och leka i trädgården och jag vill ha sol för att kunna sola samt få hänga tvätt ute.
Förhoppnigsvis blir det bättre inför skolavslutningen nu på fredag.

Lyckligt lottad.....

Var inne med Emilia på barnkliniken i går för en ny spruta. Denna gången gick det riktigt bra. Vi klarade oss själva utan att pappa var med. Lite ont gjorde det men inte värre än att hon kunde leka direkt efteråt.
Satt och pratade med andra föräldrar som var där med sina barn. Då inser man snabbt att man är priviligierad som har en dotter som är så frisk som hon är. Dessa föräldrar har gått igenom mer än man kan fatta och ändå är de så positiva. Men när det behövs blir man nog otroligt stark och klarar mer än man tror. 

Sommar!!!!

Nu måste det väl vara sommaren som har kommit, eller har jag helt fel?
Varmt ute och alldeles för varmt inne, mygg som inte låter en vara i fred och en massa flugor som bara stör när man försöker att sova....
Tur att det finns takfläktar ...... har en i sovrummet och det är guld värt. Skulle nog inte kunna sova annars.
Två veckor kvar i skolan för Emilia och sedan har även Christer semester i fyra veckor. HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0