YEAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!

Jag har gjort det...... blivit diplomerad massageterapeut !!!!!  Tänk vad jag kan och vad BRA jag är!!!!
Var inte så farligt som jag trodde men innan var jag ett nervvrak. Kändes som om man gick till sin egen avrättning, så det var nog inte så konstigt att det blev hjärnsläpp under palpationen. Men med bra hjälp av vår examinator så gick det vägen.
Kan knappt fatta att det är klart. Nu är det bara att vänta på svaret på certifieringstentan vi gjorde under gårdagen, men det kan ta några veckor......
Har lagt undan alla böckerna för nu ska jag bara njuta ett tag och i morgon är det dags för massage med heta stenar. UNDERBART!!!!!

Nu så......

Nu har jag gjort slag i saken och skickat in alla papper till Bolagsverket och Skatteverket för att kunna starta eget företag. Så förhoppningsvis går det på ett par tre veckor och sedan är det full fart som gäller.
Känns lite läskigt men samtidigt riktigt skönt att äntligen ha tagit tag i detta.

Försöker också att plugga inför nästa vecka men det går sämre med det. Har inte orken fast det behövs. Ska i alla fall ta tag i stretchandet eftersom det är det mest eftersatta av allt. Så det blir väl Christer som får ställa upp som försökskanin igen. Vem vet, han kanske blir smidig som en balettdansare.........

RSS 2.0