Läkare.......

Äntligen fick Christer en tid på vårdcentralen, fast inte hände det så mycket där. Läkaren konstaterade att hans höger fot inte alls ser bra ut, men det visste vi ju redan innan. Det är ju pga den som han varit hemma i en hel vecka. Till slut blev det en remiss till ortopeden i Ljungby (hur lång tid nu detta kommer att ta.......) och ett läkarintyg. Fast då hade Christer redan hunnit åka till jobbet, så idag blev det iaf jobb. Fast läkaren sa att han skulle betrakta sig som handikappad :)
Ja, dessa läkare........

Höst

Så har då tiden kommit för att börja med aktiviteter inomhus. Kylan gör att det inte är lika skönt att vara ute längre. Fast just nu är det strålande solsken utomhus men temperaturen ligger bara på 4 grader, så jag kommer att hålla mig inomhus.
Emilia är hos en kompis och Christer jobbar, så det är riktigt tyst här hemma. Tex sover och gör inte så stort väsen av sig.
För egen del försöker jag att bli kvitt en sträckning i ryggen. Att den dykt upp beror på ett lite för närgånget möte mellan min bil och ett rådjur i går morse efter tidningsrundan. Rådjuret klarade sig inte och bilen kommer att behöva lite omvårdnad på en verkstad men för egen del gick det bra. Ja, förutom detta med lite muskelvärk. Fast med värme och lite stretch så kommer det att bli bra.

RSS 2.0