Sommarlov

Så har det få äntligen blivit sommarlov för Emilia. Som hon har längtat, tiden verkar nästan ha stått still den sista månaden.
Men avslutningen idag blev en blöt tillställning i Moheda hembygdspark.
Allt var frid och fröjd när alla elever på skolan tågad in till tonerna av "Kronobergs regementes paradmarsch", men efter att vi sjungit "Den blomstertid nu kommit" var det som himlens portar öppnade sig och det kom en rejäl skur. Men som tur var hade nästan alla paraplyer med sig. Så efter en stunds väntan kom avslutningen igång igen och förflöt utan några fler avbrott.
Sedan blev det kramkalas bland alla lärare och elever innan hemfärden. Väl hemma intogs jordgubbstårta som traditionen bjuder.
Så nu är det verkligen officiellt: SOMMARLOVET HAR BÖRJAT!!!!!!!!!

Sol och värme

Äntligen är det varmt och soligt ute. Känns underbart att kunna sitta på altanen till långt inpå kvällskvisten utan att behöva ta på sig en massa varma tröjor.
Gårdagskvällen tillbringades på altanen tillsammans med lite rött i glasen samt ett fia-spel. Emilia tittade på tv så det var Christer och jag som spelade. Det gick riktigt bra för min del...... blir kanske fortsättning under dagen...


RSS 2.0