1;a advent

Så är det då dags för denna underbara helg.
Alla fönster lyser så vackert av adventsljusens sken och  inne blir det ombonat när julgardinerna kommer upp. Då gör det inget att det utanför fönstret är ordentlig blåst just nu.
Ska snart åka till kyrkan för att fira adventsgudstjänst tillsammans med kören. Sedan blir det lite fika och att lyssna till Annika Östberg och hennes historia. Ska bli intressant att höra henne "live".

Puh.....

Så var kvällens körövning avklarad. Nu är det bara att invänta söndagen med sång i kyrkan 1:a advent. Tänk vad underbart det är med alla dessa underbara sånger och den ljuvliga stämning som de för med sig. Sedan blir det kyrkkaffe med ett föredrag av Annika Östberg. Ska verkligen bli intressant att höra henne berätta om sin "resa".

Redan !?!?!?!?!

På torsdag är det dags för Christer att komma till ortopeden i Ljungby. Trodde inte att det skulle gå så fort. Vi var helt inställda på att det skulle dröja till i januari, men att få en tid redan nu är helt underbart.
Häromdagen sa han att " Det gör ju inte ont i foten", menprecis när hjan sagt det så skulle han gå ut med Tex och då fick han känna att foten inte alls är bra. Så nu har han börjat medatt ta tabletter under arbetskvällarna igen.
Hoppas verkligen att det blir något resultat av hans läkarbesök.

Måndag

Så var det dags för en ny vecka och solen försöker att tränga igenom molnen. Förhoppningsvis blir det lite sol innan mörkret faller i eftermiddag.
Håller på att plocka ner julsakerna från vinden för att kunna förbereda inför helgen.... Ska bli riktigt mysigt att få sätta ljusstakarna i fönstren och ljusslingan på balkongen. När sedan julgardinerna kommer upp blir det en väldigt omonad och mysig stämning inne.
Ska försöka hinna med lite bak av saffransbullar och pepparkakor innan söndag. Vill ha den ljuvliga doften i huset av nybakat....

Oj oj oj

Sakta börjar det falla på plats att det bara är lite drygt en vecka kvar till 1:a advent. Helt otroligt vad tiden går fort..
Tycker inte det var länge sedan sommarlovet började för Emilia och nu är det snart dags att tänka på jullovet. Var tar tiden vägen egentligen????

Massage

Så har jag haft en massagekund som provade massage för första gången (och han blev väldigt nöjd). Förhoppningsvis kommer han tillbaka och kanske kandet generera fler kunder i framtiden. Vill ju kunna leva på detta och slippa extra jobb framöver.

Helg

Så var det då helg igen och äntligen får man se solen. Inte ett moln på himlen uten bara en härlig novembersol som värmer lite när men är ute. Ska ta en skön promenad med Tex innan det ska lagas mat.
Ska försöka få till lite skrivande även idag. Har kommit en bra bit på väg men det är långt kvar innan jag är så färdig att det finns något att skicka in till något förlag.........
Christer har jobbarhelg så det är bara jag och Emilia hemma.

Christer

Christer är på jobbet i kväll efter nästan 3 veckors sjukskrivning. Vet inte riktigt hur det går för honom men antagligen har han rejält ont i foten. Tur att han har hela helgen ledig så att foten kan få vila ordentligt.
Igår fick han meddelande från ortopeden i Ljungby att han kan få vänta ända till i januari innan det finns någon tid att tillgå. Visst är den svenska sjukvården underbar.........

Jaaaaa....

Nu har beslutsångesten försvunnit och jag har bestämt mig. Jag kommer att ta tag i bokplanerna och försöka mig på att skriva. Fast det känns väldigt pirrigt att äntligen komma till skott efter att ha funderat i nästan 3 år, men det är nu eller aldrig. Förhoppningsvis kommer det att bli bra.

Tänk om man skulle.....

Har funderingar på att ta tag i ett bokprojekt jag länge funderat på. Men kan jag verkligen klara av att skriva???
Har funderat i nästan ett år men känner att det nu är dags att göra någonting. Antingen gå vidare med projektet eller så lägga ner det hela.
Jag hatar att ha beslutsångest......

RSS 2.0