Nytt läsår...

Så har då Emilia börjat skolan igen. Skönt både för henne och för oss här hemma. Om inte annat så är det väldigt tyst närhon inte är hemma. Man kan faktiskt hinna med att göra saker som Emilia inte behöver veta om. Annars ska det frågas om varför jag gör si eller så. Jag vet ju att det är för att lära sig men ibland går det lite för långt.
Och så blir det mer tid för mig att plugga, inte att förakta.

Höst

Vaknade denna morgon och upptäckte att det faktiskt blivit höst ute. Diset ligger tungt över omgivningen och det är en aning kyligt ute. De riktiga sommarblommorna börjar att blomma över och man känner inte längre för att ta en tur till stranden. Med andra ord: Det är höst ute.

Snart....

Tänk att man kan längta efter en skolstart även som förälder. Trodde inte det var möjligt, men det är det.
Just nu vill jag bara att det ska bli måndag och då är det dags för Emilia att börja skolan igen. Ska bli skönt med förmiddagar som man kan göra som man vill med, dvs plugga i lugn och ro. Ingen som kommer och stör hela tiden....
Sedan är det ju bra för hennes egen del också. Träffa kompisarna, börja få in de vardagliga rutinerna igen samt denna terminen också fritids två dagar i veckan.

Pluggande.....

Snart är denna omgång av pluggande klart och det blir hemfärd imorgon. Ska bli skönt eftersom denna vecka varit teori till största delen, fysiologi. Intressant men otroligt mycket att stoppa in i våra stackars hjärnor. Som tur är finns mycket kvar sedan tidigare.
Det som varit mest intressant är skadeläran. Otroligt vad man kan få fram genom att bara titta på en kropp. Och sedan få veta vad man ska göra. Underbart. Tänk vad många mer människsor man kan hjälpa med detta......


HURRA.......

....vad jag är bra ( om jag får säga det själv).
Har just fått veta att jag klarat av sista anatomitentan och fått MVG !!!!!
Kan inte bli bättre just nu, tjoho vad jag är glad...... :)


Längtar...

Nu är det bara en vecka kvar tills det är dags att ta Karlskrona i besittning igen. Ska bli otroligt roligt att träffa alla glada massagekompisar igen. Har verkligen saknat dem under sommaren. Var och träffade Rita på Öland en lördag men det är inte samma sak som att se alla tillsammans.
Om det känns så här nu efter nästan en sommar hur kommer det då inte att kännas när vi har avslutat utbildningen i januari.... Vågar inte tänka på detta nu utan det får bli ett senare problem.

RSS 2.0