Panik....

Känns skönt att ha fått reda på sista tentan och veta att den var GODKÄND!!!!!!!!!  Inte alls dumt men samtidigt är det bara att plugga på för den 7 och 8 december är det dags för sista rycket vad gäller tentor och prov.
Då ska vi ha certifieringsprovet och alla praktiska prov. Sedan är det klart och vi kan bara mysa resten av tiden på skolan.
Bara genom att skriva om det blir det mycket fjärilar i magen, men förhoppningsvis ska det väl gå vägen. Så det är bara att gå tillbaka till böckerna och plugga, plugga, plugga och åter plugga........

Pust....

Så var då sista fysiologi/skadeläratentan avklarad. Känns skönt men samtidigt vet jag att nu är det bara att börja om med anatomin så man klarar certifieringen i v.50.
Håller på att packa inför ytterligare en Karlskrona-vecka. Nu ska vi ha en praktikvecka med massage i massor. Det kommer att bli massage ute på företag samt även på den skolan vi befinner oss på under våra veckor. Förhoppningsvis blir det en hel del repetition också. Behöver mer av palpation och stretch.
Känner stressen inför v.50 redan nu....... 

Fysiologi+skadelära......

.....borde jag plugga men inspirationen och orken vill inte infinna sig. Vet att det är en tenta nästa vecka men allt annat känns mer angeläget. Visst behöver det städas, tvättas, pysslas med gardiner och blommor samt så mycket mer, bara inte plugga. Börjar känna igen tecknen från tiden när man pluggade heltid.
Skönt att detta är sista tentan innan certifieringen i december, sedan är det klappat och klart. Underbart skönt ska det bli.


RSS 2.0