Tänk om....

Tänk om allt gick som man ville och inte hakade upp sig hela tiden. Då skulle mycket vara lättare men samtidigt kanske det inte vore så roligt hela tiden.
Just nu är Christer hemma från jobbet med en skadad tå på höger fot. Var och kollade den igår och den är bruten. Så denna vecka kommer han att vara hemma. Kul tycker Emilia men jag såg fram mot att får lite tid för mig själv på kvällarna. Men man ska inte klaga, det är roligt att ha någon att prata med också.

Stämmer inte

Har funderat på detta med ordet "föräldraledig".
Ett ord som inte stämmer med verkligheten, för det är ingen ledighet att vara hemma med barn. Förälder är man men inte är man ledig. Måste vara någon trevlig byråkrat som hittat på detta namn. Kan i alla fall inte vara någon som varit hemma med sina barn när de var små. Eller vad tror ni????

Nu får det vara nog....

Trodde att det skulle bli fint väder hela sommaren men ack vad man bedrog sig. Just nu är det regn varje dag och inte mycket till sol.
Verkar som om vi fick det fina vädret när vi var upp i Södermanland och Västmanland. Men det vore ju trevligt att kunna bygga på solbrännan lite här hemma också......
JAG VILL HA SOL NU !!!!!!!!!!!!!

Värme???

Undrar hur länge det kommer att vara varmt och soligt den här gången.
Igår var det soligt och varmt till 17,30 då himlens portar öppnade sig och det formligen vräkte ner regn. Sedan var ju den kvällen förstörd.  Idag syns ju inga mörka moln, men det vet man ju aldrig.
Christer har börjat jobba denna veckan så nu är det till att vara ensam på kvällarna igen. Trodde detskulle vara skönt men det är mycket mysigare när han är hemma. Men det är jusnart helg och då blir det några dagars mys tillsammans....

Semesterbilder....

Nu är det dags att visa lite vad vi hittills gjort under semestern.

1.        2.       3.      4.

5.        6.        7.      8. 

 9.   

1.  Emilia med getter i Kolmården.
2.  Trött tiger, Kolmården.
3.  Underbar utsikt från Vildmarkshotellet.
4.  Kusinträff i Katrineholm, Emilia och Hanna.
5.  Emilia framför vårt tält på Djulö camping, Katrineholm.
6.  Kusinträff i Strängnäs, Sebastian och Emilia.
7.  Moster Ingalill.
8.  Mormor Vera.
9.  Emilia och jag vid Strömsholms kanal, Skantzö, Hallstahammar.

Och i eftermiddag är det dags att hämta hem "vilddjuret" Tex från hans semester på hundpensionatet. Saknar honom faktiskt en hel del just nu, så det ska bli roligt.
Värme......

Så har då sommaren verkligen kommit. Helt otroligt varmt och skönt.
Fantastiskt skönt att vara ledig tillsammans med familjen. Emilia älskar att vi är lediga tillsammans. Sedan gör det ju inte saken sämre av att det blir mycket bad.
Under förra veckan var vi i Kolmården, Katrineholm, Strängnäs och Hallstahammar. Kort kommer senare.
Nu till helgen är det Öland som gäller........

RSS 2.0