Måndag

Så har då en ny vecka inletts. Har gjort all teori gällande anatomin och nu blir det att vänta på fysiologin till hösten. Ska faktiskt bli riktigt intressant. Har idag fått tillbaka första tentan och den gick faktiskt över förväntan. Lyckades klara mer än jag trodde. Fattades bara 10,5 poäng för full pott. Nu är det bara att vänta på resultatet på nästa tenta. Hoppas att det gått lika bra......

Lördag kväll.....

Så har man då hamnat i Karlskrona igen. Dags för ytterligare 5 dagar med massage, teori samt stretch. Underbart att träffa alla kompisar igen men tråkigt att behöva vara inne när det är så härligt väder ute. Fast under eftermiddagen idag var vi faktiskt ute och gjorde en del stretch samt yoga. Helt fantastiskt.
Har även klarat av tenta nr 2 så nu är det bara att vänta på det resultatet. Den första tentan gick alldeles utmärkt och under morgondagen ska vi få tillbaka den. Ska bli intressant att se vad man ev har missat........

Emilia

Så har det då hänt igen. Nästan på dagen ett år efter första gången. Emilia har hamnat i tidningen igen och på en helsida denna gången också. Så för den som vill är det bara att läsa på http://smp.se/nyheter/alvesta

SixtenVärldens gulligaste myskatt finns inte längre. Fick göra den jobbiga resan till veterinären under gårdagen och låta honom somna in. Hade velat ha honom kvar men som alltid måste djurens bästa komma först. Våra egna känslor får inte styra.
Han fick följa med hem sedan och vilar nu i backen upp mot skogen bakom huset.

Lördag.....

Vaknade till ett underbart solsken och faktiskt riktigt hyfsad temperatur.
Emilia sov faktiskt riktigt länge idag men så var det ju disco för skolan igår kväll.  Det var maskerad och Emilia var såklart utklädd till .......     PRINSESSA.   

Fredag ...... igen.....

Så är då påsken avklarad och nästan den här veckan också. Vädret är underbart med sol varje dag, men idag är det bara för kallt nu på morgonen. Vill inte ha minusgrader längre. Det ska vara VÅR ute nu.

 

Påskdag

Så har snart ytterligare en påsk klarats av. Tiden går fort när man är ledig hela familjen och kan umgås tillsammans.
Förmiddagen idag tillbringade jag i kyrkan tillsammans med kyrkokören. Mycket folk och trevlig stämning. Kändes skönt med en stunds eftertanke och stillhet.
Efter hemkomsten blev det inte så mycket av stillhet. Här hemma var det full fart på Emilia. Så det blev att ta fram hennes cykel och försöka att cykla utan stödhjul. Det gick inte så speciellt bra. Så fort Christer släppte pakethållaren så slutade Emilia att trampa, vilket fick till följd att hon hamnade vid sidan av vägen. Till slut var det Christer som gav upp och nu blir det till att samla krafter inför morgondagens nya försök.
Det har även blivit grillning ute på altanen under eftermiddagen. Härligt när man kan sitta ute och äta utan att frysa. Vädret är verkligen till sin fördel denna påsken.


Långfredag

Tänk att det är långfredag idag. Jag minns hur det var när man var liten. Man tyckte aldrig att den här dagen tog slut. Inget fanns att göra och inte fick man titta på TV. Nåja, det fanns ju inte så mycket att se då heller. Inte dagens utbud av kanaler och möjligheter. Som tur var blev det bättre med åren, fast ibland kan jag sakna detta med att ha en dag när inget egentligen skulle hända. Bara att ta dagen som den kommer och samtidigt reflektera över hur vi har det idag.
Så kommer min dag att se ut idag. Lugn, stilla och utan något speciellt att göra.....

RSS 2.0