Rektorer........

Vilken makt en rektor har egentligen. Trodde inte att de kunde bestämma över föräldrarnas huvud, men det var nästan det som höll på att ske. Som tur är så har man koll på vad som sagts även i ett telefonsamtal.
Emilias rektor vill hålla henne kvar i F-klassen hela läsåret, medan vi vill att hon ska tillbaka till ettan efter jul. Nu kommer det att bli ett möte med rektorn på fredag och då får vi se vad som händer. Men ALDRIG att vi kommer att tillåta att Emilia ska vara kvar i F-klassen.
Själv tycker hon att de barnen är för små och inga som hon vill leka med. Och jag kan faktiskt förstå henne. Några av dem är nästan tre år yngre än Emilia. Kommer hon tillbaka till ettan får hon vara tillsammans med sina kompisar som hon började med i våras när vi kom hem till Sverige.
Just nu vill hon inte leka med några efter skolan och att gå på födelsedagskalas är inte heller roligt. Emilias kommentar är: " De är alldeles för små och inte mina kompisar".  På detta finns egentligen inget bra svar, utan man får kämpa vidare.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0