Leksaker

är just nu strödda över hela Emilias rum och det ska plockas upp innan Bolibompa. Ingen kul uppgift för en 8-åring men sånt är livet. Lite tjurande men när jag talade om att hon får vara uppe lite längre ikväll så blev det fart. Tänk vad lite "mutor" kan göra nytta.

Ingen skola imorgon för yrvädret utan det är ledigt. Så ser varje fredag ut just nu.

Efter att ha börjat i första klass i augusti så fick Emilia gå tillbaka till F-klassen i september. Mest för att hon hade svårt att sitta still och koncentrera sig. Kanske inte så konstigt när vi inte ens har varit hemma i ett år.
Försöker nu att få henne tillbaka till ettan eftersom hon själv tycker att de andra barnen i F-klassen är för små. Och det kan jag förstå, eftersom en del är nästan 3 år yngre.

Hemma tränas det på matte och att läsa, men just läsningen är inget som är så intressant just nu. Mycket beroende på den klassen hon går i . Läraren gör så gott hon kan men det är inte lätt med 16 elever som alla behöver henne.
Så nu är det bearbetning av rektor Eva som pågår. Vi får väl se hur det går.

Kommentarer
Postat av: lena

Sitt med henne och läs en liten bit i en bok. Be sen Emilia berätta vad du läst, tränar både att sitta still och fokusera...

2008-11-06 @ 20:24:54
Postat av: carin

Just detta fungerar inte, vi har prövat. Både jag och Christer. Inte ens godnattsaga får vi läsa......

2008-11-06 @ 21:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0